пʼятниця, 10 січня 2020 р.


13.12.2019 року у Дальницькій ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено семінар-практикум для працівників психологічної служби ЗЗДО та ЗДО Дальницької сільської ради. Тема : « Від серця до серця»

Участь взяли 3 соціальні педагоги ЗЗДО, 3 психолога ЗЗДО та 2 психолога ЗДО Дальницької сільської Ради.
Із вітальним словом до учасників семінару звернулася інспектор відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Білик Н.О. побажала плідної праці та ознайомила з планом роботи семінару.
  Вправу «Очікування» провела керівник ММО психологічної служби Максимчук І.Я.
 Інспектор відділу освіти Білик Н.О продемонструвала  сучасні методи ведення документації працівника психологічної служби та ознайомила з листом МОН №1/9-683 від 04.11.19 року «Щодо підвищення кваліфікації та атестації педагогічних працівників», та  провела вправу «Бінго»
Психолог Дальницької ЗОШ І-ІІІ ст. Маринеч Л.В. провела майстер-клас за методикою Джона Алена та Вайолетт Оклендер  «Кущ троянд» та ознайомила з модифікаціями даної методики.
Психолог Барабойського ЗДО Марцичук В.В. продемонструвала та  провела Методику, яка діагностує рівень психологічного комфорту дитини в сім’ї « Баранчик у пляшці».
 Кушко В.І. соціальний педагог Дальницької ЗОШ І-ІІІ ступенів ознайомила з проектною методикою, що спрямована на дослідження шкільної мотивації та адаптації «Дерево».
Соціальний педагог Дальницької ЗОШ І-ІІІ ст. Пиріг Н.Б. ознайомила з соціометричною методикою «Капітан корабля».
 По завершенню семінару було проведено «круглий стіл», на якому підвели підсумки та обговорили проблемні моменти в роботі працівника психологічної служби. Загалом, день був дуже насиченим приємним спілкування  та роботою, яка проносить задоволення та став імпульсом в подальші праці.

Немає коментарів:

Дописати коментар